Η Water Motion είναι η κορυφαία εταιρεία  θαλάσσιων σπορ στην Ελλάδα εδώ και 29 χρόνια.

          
Ειδικευόμαστε στη πώληση προϊόντων Water Ski, Wakeboard και Καγιάκ.

          Στο κατάστημά μας θα βρείτε τεράστια ποικιλία σε εξοπλισμό θαλασσίων σπορ και σπορ βουνού.  Διαθέτουμε προϊόντα των εταιρειών HO Skis, Hyperlite wakeboards, Jobe Sports , CamaroAdvanced Elements καγιάκ και SUPs, Emotion Kayaks, Pelican Kayaks καθώς και πολλών άλλων.


 
         Εμείς στην Water Motion αγαπάμε το παιχνίδι στο βουνό και στη θάλασσα! Οπότε γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τη σημασία του ποιοτικού εξοπλισμού. Γιαυτό παρέχουμε τις καλύτερες μάρκες και υποστηρίζουμε όλα τα προϊόντα μας εξασφαλίζοντας  100% εγγύηση  στους πελάτες μας!


          
Αυτό που ξεκίνησε ως μια μικρή αποθήκη πριν από 29 χρόνια, είναι πλέον το μεγαλύτερο κέντρο διανομής της Ελλάδας για θαλάσσια σπορ.

          Αλλά ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο είναι το κατάστημά μας (πάνω από 320 τετραγωνικά μέτρα), οι ρίζες μας ξεκινάνε από τα σπορ στο ύπαιθρο. Το πάθος μας για αυτές τις δραστηριότητες είναι ολοφάνερο, είτε όταν επισκέπτεστε το κατάστημά μας, είτε όποτε επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά ή online.
          
Έχουμε εργαστεί σκληρά για να κερδίσουμε τη φήμη μας για ποιότητα και ακεραιότητα για όλα αυτά τα χρόνια. Ο βασικός σκοπός πού καθοδηγεί ό, τι κάνουμε: όλοι εργαζόμαστε για να εμπνεύσουμε, να εκπαιδεύσουμε και να εξοπλίσουμε για μια ζωή υπαίθριων αθλημάτων και δραστηριοτήτων.

WATER MOTION ΕΙΔΗ ΣΠΟΡ Α.Ε. 

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
ΥΠΟΚ/ΜΑ: Λ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 12, ΒΟΥΛΑ 16673
ΕΔΡΑ: ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 52, ΑΘΗΝΑ 11528
Α.Φ.Μ. 998106859 – Δ.Ο.Υ.: Φ.Α.Ε. ΑΘΗΝΩΝ

ΑΡ. ΓΕΜΗ 8632001000


Το προϊόν προστέθηκε επιτυχώς στο προϊόν σύγκρισης!